Musik enligt sorgehusets önskemål

Möts du av många olika önskemål om musik till begravningar? Faller dessa önskemål ibland utanför ramarna för den traditionella kyrkomusiken? Även om den enklaste lösningen ju är att sätt på en CD så är det väl oftast trevligt med levande musik? Kanske kan jag hjälpa till…

Jag är musiker och sångare som med genremässig bredd och stor flexibilitet kan anpassa min repertoar efter olika önskemål. Jag utgår från att alla musik har stor betydelse för den som har önskat den, och ser det som min uppgift att framföra den på ett respektfullt­­ och trovärdigt sätt. Uppdelningar mellan profant/sakralt, högt/lågt och seriöst/oseriöst är då av mindre betydelse.

Jag spelar piano, gitarr, dragspel och orgel och behärskar bl.a. folkmusik, visa, pop, rock, jazz och gospel. Jag kan hjälpa till med solosång till eget eller annans ackompanjemang, instrumentalmusik, ackompanjemang och att spela till psalmsång och liturgi. Dragspel kan förresten vara en god ersättning för orgel när det saknas. Givetvis åtar jag mig även uppdrag var mer traditionell karaktär.

Jag är utbildad vid Stockholms musikpedagogiska institut och är idag verksam dels som musiker i Farsta församling, dels som frilansande musiker.

Hör gärna av dig så kan vi prata mer om hur jag kan hjälpa just dig.

Innehar F-skatt.