Hem

Visa Kontakt 💬 Visa

info@perrosenius.se
+46 73 626 33 66

Facebook   Linkedin

Hem

Aktuellt (2)

 • 16/8 Anna Döbling

  Anna DöblingPå onsdag har jag den stora glädjen att åter dela scen med Anna Döbling. Det är en viskväll på Kristinehovs malmgård i Stockholm där Anna och jag framför ett program med tolkningar av Barbro Hörberg. Underkvällen blir det dessutom visor av Dan Andersson, med Gunnar Ekman, Puch Magnus Olsson och Billey Shamrock, samt av Nils Ferlin, med Sune Bohlin och Madeleine MacDonald.

  Onsdag 16 augusti, kl 18:00
  Kristinehovs Malmgård, Kristinehovsgatan 2, Stockholm

  Välkomna!

 • Lite kyrkomusikergig

  Under våren och sommaren 2022 har det trillat in en del uppdrag som kyrkomusiker, vilket känns väldigt roligt. Jag tar gärna fler musikeruppdrag vid t.ex. dop, vigsel, begravning och gudstjänst.  Läs mer genom länkarna här nedanför och hör gärna av dig så kan vi prata mer om hur jag kan hjälpa just dig.

  Frammåt Kyrkomusiker

 • Händer det något här över huvud taget?

  Av olika anledningar har jag de senaste åren inte kunnat åta mig så mycket uppdrag och jag har därför haft mycket begränsad eller ingen  frilansverksamhet alls. Därför har det inte heller hänt så mycket här på min webbplats. Men jag återkommer med information så snart det börjar röra på sig igen. Och tveka inte att höra av dig om du tror att jag kan vara till tjänst på något sätt.

  Allt gott! / Per

 • 15/11 Anna Döbling
  Anna DöblingPå grund av familjeskäl har jag inte haft några gig på väldigt länge. Men torsdag den 15 maj är det äntligen dags. Anna Döbling och jag medverkar då vid lunchmusiken i Centrumkyrkan i Farsta. Tillsammans har vi tidigare gett ett smakprov ur föreställningen ”Med ögon känsliga för allt – en berättelse om Barbro Hörberg”. Nu blir det istället ett program med Annas egna fantastiska visor. Från 11:30 serveras soppa till självkostnadspris och konsertprogrammet startar 12:30. Till konserten är det fri entré. Välkomna!
 • 11/11 Thore Eriksson
  Foto: Seefire Productions Lördag 11/11, 19:00 medverkar jag i konsert med Thore Eriksson på Huddinges hjärta. Det blir en musikalisk resa i två akter med låtar från Thore nysläppta album ”Vägen” plus ytterligare nyskrivna låtar. Några låtarna har jag varit med och skrivit, och på konserten medverkar jag med piano, synth och sång. Servering i pausen. Entré 100 kr.

Musiker, kompositör & arrangör