Hem

Visa Kontakt 💬 Visa

info@perrosenius.se
+46 73 626 33 66

Facebook   Linkedin

Hem

16/8 Anna Döbling

Anna DöblingPå onsdag har jag den stora glädjen att åter dela scen med Anna Döbling. Det är en viskväll på Kristinehovs malmgård i Stockholm där Anna och jag framför ett program med tolkningar av Barbro Hörberg. Underkvällen blir det dessutom visor av Dan Andersson, med Gunnar Ekman, Puch Magnus Olsson och Billey Shamrock, samt av Nils Ferlin, med Sune Bohlin och Madeleine MacDonald.

Onsdag 16 augusti, kl 18:00
Kristinehovs Malmgård, Kristinehovsgatan 2, Stockholm

Välkomna!

Fortsätt läsa 16/8 Anna Döbling

Lite kyrkomusikergig

Under våren och sommaren 2022 har det trillat in en del uppdrag som kyrkomusiker, vilket känns väldigt roligt. Jag tar gärna fler musikeruppdrag vid t.ex. dop, vigsel, begravning och gudstjänst.  Läs mer genom länkarna här nedanför och hör gärna av dig så kan vi prata mer om hur jag kan hjälpa just dig.

Frammåt Kyrkomusiker

Händer det något här över huvud taget?

Av olika anledningar har jag de senaste åren inte kunnat åta mig så mycket uppdrag och jag har därför haft mycket begränsad eller ingen  frilansverksamhet alls. Därför har det inte heller hänt så mycket här på min webbplats. Men jag återkommer med information så snart det börjar röra på sig igen. Och tveka inte att höra av dig om du tror att jag kan vara till tjänst på något sätt.

Allt gott! / Per

15/11 Anna Döbling

Anna DöblingPå grund av familjeskäl har jag inte haft några gig på väldigt länge. Men torsdag den 15 maj är det äntligen dags. Anna Döbling och jag medverkar då vid lunchmusiken i Centrumkyrkan i Farsta. Tillsammans har vi tidigare gett ett smakprov ur föreställningen ”Med ögon känsliga för allt – en berättelse om Barbro Hörberg”. Nu blir det istället ett program med Annas egna fantastiska visor.

Från 11:30 serveras soppa till självkostnadspris och konsertprogrammet startar 12:30. Till konserten är det fri entré.

Välkomna!

9/11 Nils & Linda

Torsdag den 9 februari gör Nils Närman Svensson, Linda Fabricius Hultemark och jag en lunchkonsert i Centrumkyrkan i Farsta. Under rubriken Krig & kärlek blir det musikal, visa och andra sånger om det största, viktigaste och svåraste av allt – kärleken.

Från 11:30 serveras soppa och konsertprogrammet startar 12:30.

Fri entré!

Välkomna!v

Foto: Anna Huerta, Andreas Paulsson, Isabelle Björklund

2/2 Isabelle Björklund

isabelleTorsdag den 2 februari har jag en lunchkonsert tillsammans med Isabelle Björklund i Centrumkyrkan i Farsta. Det blir repertoar av bl.a. Bob Dylan, Joakim Berg, Freddie Wadling & Tommie Sewon.

Från 11:30 serveras soppa och konsertprogrammet startar 12:30.

Fri entré!

Välkomna!

9/9 Kabaret Verboten, Malmö

Fredag den 9 september åker jag till Malmö med Olivia Stevens och en för mig ny föreställning: Kabaret Verboten. Vi spelar på Victoriateatern kl 19.30, med insläpp 19:00.

Kabaret Verboten- Den förbjudna föreställningen

verboten-malmoEn rolig och avgrundsdjup pjäs om ett Europa med starka subkulturer och plats för olikhet som byttes mot en förödande backlash. Baserad på verkliga händelser och med de judiska sånger som Goebbels förbjöd; fräcka, utmanande och brännande aktuella.

30-tal. Berlin. På en källarteater sjunger två artister om den spirande kvinno- och gayrörelsen, om kärlek, förtryck och frihet. Men Goebbels har utfärdat en order som förbjuder de dekadenta kabaréerna och artisterna kan bara överleva så länge de lyckas roa officerarna i publiken. Hur mycket är de villiga att kompromissa för att rädda sitt eget skinn?

I rollen som Petronella Isolde Suchentrunk: Olivia Stevens

I rollen som Käte, på piano och dragspel: Per Rosenius

Regi: Johan Huldt

(Jag är ny i föreställningen och pressbilder är det fortfarande den tidigare pianisten som är med.)

Musiker, kompositör & arrangör