Nya vägar

Ibland tar livet nya vägar. Och efter att ha kombinerat min frilansverksamhet med anställningar inom musik och utbildning har jag börjat en helt ny bana – tunnelbanan. Jag jobbar sedan ett drygt halvår som förare i Stockholms tunnelbana. Efter många års kreativt, pedagogisk och socialt utmanande arbete känns det faktiskt skönt att ha ett vanligt kneg, med tydlig avgränsning i både arbetstid och ansvar. Det känns också som en mycket bra kombination med frilansande på deltid.

Jag fortsätter alltså att erbjuda tjänster inom musik– och webbproduktion. Det senaste året har det varit främst uppdrag som kyrkomusiker, men jag arbetar fortfarande inom ett brett område med flera olika tjänster. Jag börjar nu även att hyra ut en PA-anläggning utmärkt för fester, konferenser, mindre konserter och liknande.

Hör gärna av dig så kan vi prata med om hur jag kan hjälpa just dig. Och om du rör dig i Stockholms tunnelbana så kanske vi ses där ute.