Luciavecka & julkonsert

Nu stundar Luciaveckan, som även i år blir ganska intensiv. Som vanligt leder jag Luciafriandet på Kärrtorps gymnasium, vilket även i år innebär samling på skolan kl. 07:00. På torsdag blir det först rep med vårens musikalprojekt (mer info kommer senare) och sedan rep i Söderledskyrkan inför söndagens konsert.

Och på söndagen den 18 december kl. 16:00 är det då dags att för femte året i rad medverka vid julkonserten i Söderledskyrkan, Farsta församling:

”Vi sjunger in julen”
Medverkande:
Ove Pettersson, sångsolist
Triangelkören, Kyrkokören och Kör för alla
Ågesta Folkhögskolas brassensemble
Sigvard Selinus, orgel
Mats Agnelid, Per Rosenius och Torgerd Riben, dirigenter

Även om jag sedan hösten inte längre är dirigent för Triangelkören så har jag fått förmånen att vara med även i år, eftersom körens nya dirigent inte kan vara med. Välkomna till julkonsert i Hökarängen! Mycket sång och mycket julstämning kan utlovas.

Givetvis jobbar jag även på som vanligt på skolan, så det blir som sagt en ganska intensiv vecka. Men eftersom jag ju inte längre leder Triangelkören så blir det inte några morgonframträdanden med dem. Även om jag kan sakna det så innebär det en lite lugnare Luciavecka än tidigare år.

Ha en riktigt trevlig tredje advent och luciavecka!