6/3 Bara Unplugged, Sthlm

baraunpluggedOnsdag den 6 mars spelar jag på klubben Bara Unplugged på restaurangen Bara Enkelt (tidigare Bara Vi), Skånegatan 59, Stockholm. Klubben öppnar kl. 20:00 och jag delar kvällen med Peter Hallström & Thore Eriksson. Jag går på som första akt, så kom gärna i tid.
Entré 30 kr (endast kontant)
Välkomna!

Övriga akter:

PETER HALLSTRÖM
Sångare, pianist och låtskrivare, har nyligen släppt sitt första album ”Brev från en förlorad son” och att döma av mottagandet kommer den följas av fler. Peters melodier kan hittas i låtar som ”Håll mitt hjärta” (Björn Skifs) som låg 142 veckor på Svensktoppen och flera låtar med Sarah Dawn Finer, bland annat ”I Remember Love” som blev hennes genombrott och låten ”Kärleksvisan” – sånger som blivit en självklar del av den svenska visskatten.
THORE ERIKSSON
Musikant med sångrösten som favoritinstrument. Startade sin musikaliska resa i kyrkor och kapell och har fortsatt den över revy, -musikal och teaterscener. Till vardags arbetar han som musik- och sånglärare. Delar med sig av sina personliga sånger. Från Vingåker till Berlin och tillbaka. Gästas bl.a. av sångerskan Anna Ekman.

 

Läs mer i kvällen Facebook-evenemang.