Nya musikal ”Josefs löfte”

affisch-Josefs_lofte3I december har musikalen Josefs löfte premiär. Det är den andra musikalen jag skriver tillsammans med författaren Ylva Eggehorn. Denna gång tar vi oss an julberättelsen, men med en utgångspunkt och en form som kanske inte är så vanlig.

Utgångspunkten är Josef, som ju ofta kommer lite i skymundan. Vem var han egentligen? Och vad var det för historia han drogs in i? En ung kille får reda på att han flickvän är med barn. Man kan nog anta att tillvaron skakades om rejält.

Formen är långt från de små söta julspel vi ibland ser. Inga gulliga änglar eller herdar med käcka stavar. Istället utspelas berättelsen i någon sorts nutid. Musikaliskt blir det rockmusikal. Jag medverkar även om kapellmästare.

Vi spelar två offentliga kvällsföreställningar, på moment:teater:

  • Månd. 8 dec. 19:00
  • Torsd. 11 dec. 19:00 ÄNDRAT

Skolor inbjuds till gratis skolföreställningar, även de på moment:teater:

  • tisd. 9 dec. 10:00
  • onsd. 10 dec. 10:00
  • torsd. 11 dec. 10:00

Samtliga föreställningar bokas via Farsta församling.

Läs mer på www.josefslöfte.se