”Jag är Judas” i Jönköping

affisch_jag_ar_judas-utan-datumDavid Melin och jag har inte bara föreställningen ”Jag är Judas” gemensamt. Vi kommer också båda två från den vackra staden Jönköping. Och på söndag åker vi just dit för ett gästspel med föreställningen.

”Jag är Judas” är något så ovanligt som musikdockteater för vuxna. Kyrkohistoriens mest föraktade person, Judas Iskariot, berättar sin historia. En historia om förräderi, ånger och strävan efter försoning. På scenen en docka med sin dockspelare och ett piano med sin pianist.

Manus är skrivet av David Melin som även är föreställningens dockspelare. David är präst i Farsta församling och utbildad mimskådespelare med lång erfarenhet från bl.a. dockteatern Tittut. För musiken, delvis komponerad och delvis improviserad, står jag.

Måndag den 22 februari 19:00 i Kristinagården
Fri entré. Välkomna!