9/9 Kabaret Verboten, Malmö

Fredag den 9 september åker jag till Malmö med Olivia Stevens och en för mig ny föreställning: Kabaret Verboten. Vi spelar på Victoriateatern kl 19.30, med insläpp 19:00.

Kabaret Verboten- Den förbjudna föreställningen

verboten-malmoEn rolig och avgrundsdjup pjäs om ett Europa med starka subkulturer och plats för olikhet som byttes mot en förödande backlash. Baserad på verkliga händelser och med de judiska sånger som Goebbels förbjöd; fräcka, utmanande och brännande aktuella.

30-tal. Berlin. På en källarteater sjunger två artister om den spirande kvinno- och gayrörelsen, om kärlek, förtryck och frihet. Men Goebbels har utfärdat en order som förbjuder de dekadenta kabaréerna och artisterna kan bara överleva så länge de lyckas roa officerarna i publiken. Hur mycket är de villiga att kompromissa för att rädda sitt eget skinn?

I rollen som Petronella Isolde Suchentrunk: Olivia Stevens

I rollen som Käte, på piano och dragspel: Per Rosenius

Regi: Johan Huldt

(Jag är ny i föreställningen och pressbilder är det fortfarande den tidigare pianisten som är med.)