Ny hemsida – i WordPress

Jag har en tid funderat på hur jag ska marknadsföra mig på Internet. Hemsidan roseniusmedia.se, som presenterar min verksamhet som dels musiker, kompositör och arrangör, dels webbdesigner, känns inte längre helt optimal. Detta beror huvudsakligen på att jag allt mer har kommit att fokusera på musiken och allt mindre på webbdesign. Som musiker marknadsför man sig normalt inte under ett företagsnamn utan med sitt personnamn. Det kan dessutom kännas lite rörigt att presentera så olika verksamheter på samma hemsida.

Så jag har nu beslutat att skapa en ny hemsida med fullt fokus mitt musicerande, komponerande och arrangerande. Hoppas på så sätt kunna göra informationen lite tydligare. Jag ser även detta som ett utmärkt tillfälle att äntligen ta tag i och lära sig webb- och bloggverktyget WordPress.