17/11 Thore Eriksson

Per Rosenius & Thore ErikssonSöndag den 17 november blir det konsert i Söderledskyrkan med Thore Eriksson och mig under titeln Alltid på väg. Två ”frikyrkoföredettingar” som sjunger om liv, existens, tro och att alltid vara på väg. Utöver våra egna alster blir det material av bl.a. Karin Boye, Ylva Eggehorn, Uno Svenningsson, Stanley Samuelsen, Tomas Andersson Wij, Cornelis Vreeswijk & givetvis Ingmar Johánsson.

Thore är mångsidig sångare och trubadur, med erfarenheter från bl.a. revy-, musikal- och teaterscenen. Arbetar även som musik- och sånglärare. Vi träffades under studierna på SMI och även om vi pratat om det länge så är det först nu, 13 år senare, som vi ska göra en konsert tillsammans. Vi gjorde en liknande spelning på klubben Bara Unplugged i mars.

Söderledskyrkan, Lingvägen 149, T-bana: Hökarängen
Fri entré. VÄLKOMNA!