Nytt år, nya…

…äventyr, projekt, utmaningar – och ja, definitivt även nya möjligheter.

December var intensivare än på mycket länge. Min & Ylva Eggehorns nya rockmusikal, Josefs löfte, hade premiär och spelade två välbesökta skolföreställningar och lika många offentliga kvällsföreställningar. Ett fantastiskt projekt som tog extremt mycket energi under december (och större delen av hösten) men som givetvis även gav fantastiskt mycket. Jag är tacksam för att fina människor som var inblandade på olika sätt.

Som vanligt var det även intensivt med mycket annat, i synnerhet mina kära ungdomskör. Vi hade tre framträdanden i december och dessutom en högmässa i slutet av november. Men ungdomarna klarade det som vanligt helt galant.

Under slutet av året blev det även klart att Ylva Eggehorns och mina första musikal, Polhems Huvudwerk, det med största sannolikhet spelas i sommar. Ytterligare information kommer inom kort.

Så efter en välbehövlig julledighet drar nu ett nytt spännande år igång.
Ett riktigt gott 2015 önskar jag er alla!